Het kernteam van Bee Moved bestaat uit een aantal vrouwen. Ieder van ons levert een uniek aandeel binnen de groep, samen kunnen we immers meer dan alleen. We stellen ons graag aan je voor…

Van links naar rechts:
Debora Krikken, Dineke Schimmel, Tineke Velvis en Marijke Huizenga.

Debora:
Ik wil graag dat ieder mens zich geliefd voelt, omdat ik er diep van overtuigd ben dat ieder mens dat waard is! Ik heb zelf veel druk gevoeld en ervaar dat bij vlagen nog steeds over wie ik als vrouw zou moeten zijn. Dit zie ik ook bij veel vrouwen om mij heen. Deze druk leggen we vooral ons zelf op. We vinden dat we een goede echtgenote, moeder en vriendin moeten zijn. Ook moeten we ons werk goed doen en ons huishouden op orde hebben. Als dat niet lukt, dan voel je je falen en vraag je je af hoe al die anderen dat wel voor elkaar krijgen. Ik heb ontdekt dat het heel veel scheelt als je je ervaringen met andere vrouwen deelt. Door open en eerlijk te zijn kom je zoveel verder, je merkt dat je niet de enige bent en je geeft de ander de kans om jou te bemoedigen. De ander voelt zich weer vrij om ook te delen waar zij tegenaan loopt, zodat jij haar weer kunt helpen. Ik geloof erg in het principe van ‘je leven delen’. Verder ben ik een onderzoeker en ik geniet ervan om dat wat ik ontdek te delen met andere mensen. Daarom spreek en schrijf ik graag. Niet alleen om kennis over te dragen, maar ik verlang ernaar dat het je leven niet onveranderd laat, dat je erdoor geraakt wordt, dat je je ergens voor geplaatst voelt, dat je vanuit bewogenheid in beweging komt… Bee Moved!

Ik verlang al langere tijd naar een plek in Deventer waar vrouwen elkaar met regelmaat kunnen ontmoeten en met de nodige ontspanning weer opgeladen naar huis gaan om het leven te leven. Tijdens een droom zag ik de naam Bee Moved voorbijkomen en ik wist gelijk dat dit de naam moest worden voor een vrouwenbeweging in Deventer.  Binnen Bee Moved ben ik verantwoordelijk voor de inhoudelijke programmalijn en verzorg een deel van de lezingen.

Dineke:
Ik vind het heel wonderlijk dat Debora mij benaderd heeft om mee te werken aan de themadagen van Bee Moved. Toen Debora mij vertelde over haar droom om vrouwen te inspireren en te bemoedigen en de rol die ze mij daarin toekende kreeg ik kippenvel en tegelijk een warm gevoel van binnen. Op dat moment werd ik zelf letterlijk stil gezet door ziekte. Ik zat op de bank en dacht; wat zou ik willen doen als ik geen rekening hoef te houden met opgelegde kaders als diploma, werkervaring en inkomen? Waar ligt mijn passie, mijn talent?

Uit die zoektocht kwam iets moois maar ook iets heel spannends. Ik ben heel impulsief begonnen met een eigen bedrijf, Cheerful Eventstyling. Ik help organisatoren van grote en kleine evenementen bij het zo goed mogelijk aankleden van hun evenement. Met inrichting en decoratie versterk ik de boodschap van het evenement om zo een onvergetelijke belevenis te creëren voor de gasten.

Ik heb enorm veel zin om vanuit Cheerful mee te denken over de invulling en aankleding van deze inspirerende vrouwendagen. Ik ben dankbaar dat ik onderdeel mag zijn van deze mooie club vrouwen en ben er zeker van dat het jou (en mij) veel lol, vreugde, inspiratie, af en toe een traan, wijze lessen, mooie gesprekken en misschien wel levenslange vriendschappen gaat brengen.

Marijke:
Ik ben de laatste jaren veel op zoek.  Op zoek naar wie ik ben en mag zijn. Ik heb in die jaren ervaren hoe belangrijk het is een plek te hebben (bij vrienden of familie, op conferenties) waar vragen gesteld mogen worden, waar gelachen en gehuild mag worden, waar je gewoon mag zijn.
Daarom ben ik zo enthousiast om mee te gaan werken aan Bee Moved: een plek waar vrouwen mogen ontdekken wie ze zijn en wat ze kunnen. Een plek waar vrouwen mogen ervaren dat er onvoorwaardelijk van ze gehouden wordt! Een plek waar vrouwen tot rust mogen komen. Allemaal dingen waar ik zelf veel waarde aan hecht en die ik zó aan iedere vrouw gun!

Bij Bee Moved ben ik verantwoordelijk voor de afhandeling van de aanmeldingen en het werven van vrijwilligers. Verder ben ik op de events het aanspreekpunt voor de vrijwilligers.

Ik zie er naar uit om mijn gaven in te zetten voor Bee Moved en samen met jou te gaan ontdekken hoe waardevol je bent!