Ben je enthousiast over de visie van Bee Moved en wil je op een bepaalde manier meedoen? Dat komt goed uit, want we kunnen je hulp goed gebruiken!

Giften 
Bee Moved wil kwalitatief uitblinken, maar daarnaast willen we de entreeprijzen laag houden om het zo toegankelijk mogelijk te houden voor elke vrouw. Wil jij het werk van Bee Moved financieel ondersteunen dan kan dat door eenmalig of structureel een gift over te maken op rekeningnummer NL93 INGB 000 7792 005 ten name van Bee Moved.

Sponsoring
We zijn op zoek naar bedrijven en ondernemers die onze vrouwenevents willen sponsoren om het zo toegankelijk mogelijk te houden voor elke vrouw. Interesse? Neem contact met ons op zodat we hier goede afspraken met elkaar over kunnen maken.

Praktische hulp
Om onze themadagen en ontmoetingsavonden goed te laten verlopen, zijn we nog op zoek naar vrijwilligers.  Aanmelden kan door ons een berichtje te sturen via het contactformulier van de website.

Gebed
Wil je meebidden voor Bee Moved, stuur dan via het contactformulier van de website een berichtje en we voegen je toe aan de mailinglist.