Sinds enkele weken is er een nieuwe vrouwenbeweging gestart in Deventer; Bee Moved. Het doel van de nieuwe beweging is om vrouwen een plek te bieden waar ze zich samen met andere vrouwen op kunnen laden om gemotiveerd hun eigen leven te leiden.

Om meer vanuit rust en eigenheid te gaan leven is een ontspannen en veilige basis nodig, waarin je je als vrouw gezien en welkom voelt. Een plek waar je kunt onthaasten, waar je de balans van je leven kunt opmaken, maar waarin je vooral ook veel lol zult hebben met andere vrouwen omdat je zoveel in elkaar herkent. Een plek waar je eerlijk en open kunt zijn over dat wat je ontzettend moeilijk, eng of juist heel tof vind! Bee Moved is zo’n plek.

Debora Krikken, initiatiefneemster, over de reden voor de oprichting van de nieuwe vrouwenbeweging: In het dagelijkse leven van veel vrouwen is er vaak weinig tijd en ruimte om bewust bezig te zijn met hoe je zou willen leven, waar je staat, waar je naartoe zou willen, wat je graag zou willen veranderen of juist zou willen accepteren van jezelf.  Soms ervaar je het leven echt als een feestje, maar er zijn ook tijden dat het even wat minder gaat. In welke fase je je ook bevindt, het is altijd fijn om je leven te kunnen delen met anderen.

Ik ben een zoeker en ik heb ontdekt dat ik er van geniet om dat wat ik ontdek te delen met andere mensen. Daarom spreek en schrijf ik graag. Niet alleen om kennis over te dragen, maar ik verlang ernaar dat het je leven niet onveranderd laat, dat je erdoor geraakt wordt, dat je je ergens voor geplaatst voelt, dat je erdoor in beweging komt…”

Het kernteam van Bee Moved bestaat uit een aantal vrouwen die ieder een uniek aandeel toevoegen aan de vrouwenbeweging. Het is de bedoeling dat Bee Moved met regelmaat ontmoetingsavonden en vrouwenevents gaat organiseren over onderwerpen waar alle vrouwen  wel eens tegenaan lopen in hun leven, zoals stress, falen, onzekerheid en grenzen aangeven. Debora: “We zien ernaar uit dat vrouwen hun eigen kleur leren zien en waarderen en dat weer gaan uitstralen in hun eigen omgeving, zo maken we samen de wereld veelkleurig. Precies zoals die is bedoeld!”

Het eerste vrouwenevent staat al gepland en wel op zaterdag 11 november 2017. Debora verzorgt zelf een deel van de lezingen. Het thema van deze dag is: Be-YOU-tiful!

Er zijn workshops, sprekers, lekker eten en genoeg tijd om elkaar te leren kennen! Er is ruimte voor 90 personen, dus houd deze website of onze facebookpagina in de gaten.